NYHEDER

Succesfuld affaldsindsamling søndag den 31. marts

Søndag morgen kl. 10:00 mødte 35 personer op for indsamle affald i vort område.
Generelt er vort område ikke fyldt med affald, men visse steder ligger der stadig en del.
Det gælder navnlig vejene ned til stranden, herunder vejen fra rundkørslen med til campingpladsen.
Vi fik indsamlet ca. 400 kg, herunder 220 dåser og ca. 1.300 cigaretskod.
Efter indsamlingen nød vi lækre fiskefrikadeller med saftvand fra FISKEHUSET og Jordskoggesuppe med hjemmebagt brød fra Norsminde kro. Tusind tak for denne sponsorstøtte.

Bestyrelsen i arbejdstøjet

Fra Ajstrup Strandvej ned mod stranden er der 7 trappenedgange. Flere af disse er etableret over årene og er i forskellig kvalitet og stand.
Der er indgået aftale med Aarhus Kommune, således at kommunen har vedligeholdelsen af 3 af trapperne, medens grundejerforeningen har ansvaret for de øvrige 4 trapper. Kommunen udskiftede trappen mellem Lærkevænget og Rønnevænget i sommer.
Trappen ved Rughavevej er den længste og mest tiltrængte trappe at få udskiftet. Derfor valgte hele bestyrelsen at bruge en arbejdsdag på at etablere en helt ny trappe. Trappen er udført i massiv egetræ, så den kan holde mange år ud i fremtiden. Prisen blev således også kun en brøkdel af hvad vi ellers skulle have betalt en entreprenør.
Du kan se mere fra arbejdet ved at klikke nedenfor.

Afbrændingsforbud ophævet

Et af sommerens mest omtalt forbud er nu ophævet. Fra og med tirsdag den 14. august er afbrændingsforbuddet i Aarhus kommune ophævet.
Det betyder at man stadig skal være forsigtig hvad angår ild.
Der er som hidtil gældende ikke tilladt at afbrænde haveaffald eller tænde det Sankthans bål som ikke blev afbrændt Sankthansaften.
Der må tændes ild i bålfad, terrassevarmer, ukrudtsbrænder, grill.