NYHEDER

Hvornår må man bo i sommerhuset

Du må bo i dit sommerhus hele året, hvis du har ejet huset i 1 år og derudover tilhører en af disse grupper: Er fyldt 65 år, – Er pensionsmodtager, der er fyldt 60 år, – Er førtidspensionist, – Er efterlønsmodtager, – Modtager fleksydelse.

Hvis du ikke hører ind under ovenstående grupper må du iht. den nye planlov (vedtaget 2017), opholde dig uafbrudt  i sommerhuset fra 1. marts til 31 oktober.
(Tidligere var det fra 1. april til 31. september.)

I vinterhalvåret, dvs. 1. november til udgangen af februar, må du ikke overnatte i sommerhuset bortset fra kortvarige ferieophold.

Den sidste af badebroerne på stranden

Et godt stykke tid har bromaterialerne ligget klar på stranden til opsætning af den sidste af vore badebroer.
Det har desværre været svært at finde de “fæster” der sidder i sandbunden, derfor vil et firma snarest muligt gå igang med at spule aggregaterne fri. Så meget snart skulle den sidste bro også være på plads.

Sommertegn

Selvom sol og varme har ladet meget tilbage i dette forår, så er et af de første tegn på at vi går imod sommer, at vore badebroer opstilles. De første broer er nu opstillet og den sidste bro midt på stranden kommer op en af de nærmeste dage. Her ligger broen klar til at blive sat op. Lidt køligt ser det ud her primo maj.

Affaldsindsamlingen 2. April 2017

Der var stor opbakning til Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling, som grundejerforeningen stod som ansvarlig for i vort område.
Det var meget positivt at 40 personer havde meldt sig til dette.
Der blev samlet 1.150 kg i området fra rundkørslen ved Ajstrup Gl. Skole til Norsmindevej mod Rude samt stranden og fjorden. Rigtig mange flasker og øldåser mv. havner desværre stadig i naturen.
2016 – 735 kg indsamlet / 470 dåser / 30 samlere
2017 – 1.150 kg indsamlet/ 785 dåser / 40 samlere
En stor tak til alle som mødte op, hvilket gør at vi igen kan glæde os over en renere natur i og omkring vort sommerhusområde. Tak til Norsminde Kro som sponserede varm suppe og brød bagefter.