NYHEDER

Bering – Beder vejen nu bevilget

Efter 13 års tilløb, besluttede Aarhus byråd i aftes (11. marts) en anlægsbevilling på kr. 374 mkr. til den nye vejføring og med et projekt max. på 470 mkr. Det er målet at de første biler kører på den 12 km lange vejstrækning omkring årsskiftet 2022/23. Man kan “flyve” en tur hen over den kommende vej som er visualiseret på bering-bedervejen.aarhus.dk   

Slæbested til både

Hvis du har en båd på en trailer eller lign har du mulighed at få den i vandet fra slæbestedet på Norsminde havn. Dette er placeret på sydsiden af Norsminde havn:
Slæbestedet er åbent for alle både året rundt og døgnet rundt.
Gæster har tre muligheder for at få adgang til slæbestedet:
1) Man kan i en automat købe et dagkort til slæbestedet. Det koster 100 kr. Bil og trailer kan efterlades på pladsen inden for bommen. Det er også muligt at benytte faciliteterne hvis man skal på en flerdagstur.
2) Man kan købe et årskort til slæbestedet. Det koster 1.200 kr. Det giver adgang til faciliteterne hele kalenderåret.
3) Man kan købe sig til en plads på land med båd og trailer. Det koster 2.600 kr. for en sæson fra den 1. maj til den 1. november.

Sankt Hans tilløbsstykke

Sankt Hans aften blev i den grad et tilløbsstykke, hvor mere end 500 personer mødte op. Med aftensol og en svag østenvind var vejret også noget nær perfekt. Der blev indledt med sangen “Danmark, nu blunder den lyse nat”. Herefter holdt Sognepræst Christine Bugge en meget fin båltale, og inden det flotte bål blev tændt, sang alle med på midsommervisen. Tak for den fine opbakning til dette arrangement.