NYHEDER

Den nye mobilmast

Den 20. april 2020 blev mobilmasten sat op på adressen Ajstrup Strandvej 73. Umiddelbart en dejlig dag for alle med dårlig eller ingen mobilforbindelse til omverdenen.
Vi har ventet og ventet, men endelig kom den og med en lovning om, at alle 4 store teleselskaber (TDC, Telenor, Telia og 3) ønskede at være med, var vi alle meget forventningsfulde, men der skulle gå næsten halvanden måned, før den dårlige nyhed kom.
TDC, Telenor og Telia ønsker alligevel ikke – for nuværende – at opsætte deres sendeantenner på telemasten.
SÅ alle, der IKKE har teleselskabet 3 og/eller deres datterselskab Oister, vil fortsat ikke have særlig gode mobilforbindelser.

Den nye helårsbadebro sættes op… NB. seneste nyt

NB. Vor broleverandør har dagen før opsætning af broen, meddelt at opsætningen vil blive udskudt til mandag den 25. maj. Grundejerforeningen har desværre ikke mulighed for at ændre på dette. 

De 3 “sommerbadebroer” ved Ajstrup Strand blev i år sat op allerede den 20. april.
De kommende dage torsdag-fredag den 7-8. maj opsættes den længe ventede helårsbadebro i bugten ved  Strandbovej. Vi håber den kan medvirke til at skabe yderligere glæde og oplevelse ved stranden.
Ajstrup Strand og Norsminde Grundejerforening som har finansieret broen, vil senere foretage en officiel indvielse.   

Bering – Beder vejen nu bevilget

Efter 13 års tilløb, besluttede Aarhus byråd i aftes (11. marts) en anlægsbevilling på kr. 374 mkr. til den nye vejføring og med et projekt max. på 470 mkr. Det er målet at de første biler kører på den 12 km lange vejstrækning omkring årsskiftet 2022/23. Man kan “flyve” en tur hen over den kommende vej som er visualiseret på bering-bedervejen.aarhus.dk   

Slæbested til både

Hvis du har en båd på en trailer eller lign har du mulighed at få den i vandet fra slæbestedet på Norsminde havn. Dette er placeret på sydsiden af Norsminde havn:
Slæbestedet er åbent for alle både året rundt og døgnet rundt.
Gæster har tre muligheder for at få adgang til slæbestedet:
1) Man kan i en automat købe et dagkort til slæbestedet. Det koster 100 kr. Bil og trailer kan efterlades på pladsen inden for bommen. Det er også muligt at benytte faciliteterne hvis man skal på en flerdagstur.
2) Man kan købe et årskort til slæbestedet. Det koster 1.200 kr. Det giver adgang til faciliteterne hele kalenderåret.
3) Man kan købe sig til en plads på land med båd og trailer. Det koster 2.600 kr. for en sæson fra den 1. maj til den 1. november.