Sponsorer

KØB AURA SPONSORSTRØM TIL DIN GRUNDEJERFORENING

Bestyrelsen indgik den 1. november 2016 en aftale med AURA FællesEl om såkaldt sponsorstrøm, som betyder, at du, ved at købe din strøm hos AURA er med til at støtte din grundejerforening økonomisk. – uden at det koster dig en krone.

Ved at vælge at købe AURA FællesEl, sponsorerer AURA nemlig grundejerforeningen med 2 øre for hver kWh strøm, du bruger, uden at el-prisen bliver dyrere for dig.

Hvad er AURA FællesEl sponsorstrøm?

Aura FællesEl er et meget konkurrencedygtigt produkt. Med AURA FællesEl får du således billig strøm samtidig med, at du støtter vores forening.

Tilmelding er gratis

Tilmeld dig AURA FællesEl her og vælg Ajstrup Strand og Norsminde Grundejerforening, som den forening du vil støtte. Du kan både tilmelde dit sommerhus og din helårsbolig, uanset hvor i landet den ligger.

Når du er tilmeldt, skal du ikke gøre mere. AURA FællesEl sørger efterfølgende for alt det praktiske. Det er gratis at tilmelde sig, og der er ingen binding.

Vores mål er at få mindst 50% af medlemmerne til at tilmelde sig AURA FællesEl, hvilket vil give foreningen en sponsorstøtte på mere end kr. 30.000 kr. hvert år.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte AURA FællesEl på tlf. 87 92 55 45 eller vores formand Leif-Henning Jensen 3031 6440.