Vejudvalg

Vejudvalget varetager vedligeholdelse af vore veje i samarbejde med de offentlige myndigheder og eksterne leverandører.
Det er vejudvalget opgave sikre den løbende vedligeholdelse udfra de budgetmæssige rammer.
Forslag og ideer til vejudvalget kan skrives i “Skriv et svar” nederst på denne side.

Hastigheden på vore veje.
Se nærmere  her 

Parkering på sommerhusvejene
Se nærmere her

Fartdæmpning på vore sommerhusveje.
Se nærmere om detaljerne i dette tiltag her.

Jørn

Stæhr

Vejudv.formand, +4522174676_______jbstaehr@hotmail.com

Arne

Skjærris

Udvalgsmedlem

5 meninger om “Vejudvalg”

 1. Hej,

  Vi har hvert år store støv gener fra trafikken på vores veje. Der er i dag, typisk to biler pr. hustand modsat tidligere da vejene blev etableret, hvor der kun var én eller ingen bil pr. hustand. Der er også flere som benytter deres sommerhus hele året rundt. Det gør at vejene slides meget hurtigt med huller, og underlaget bliver løst. De anbefalede hastigheder hjælper ikke på problemet.
  Vil I arbejde på etablering af græssten eller prøve nye tiltag til eksisterende? Jeg ved at der på Marselisborg Marina blev udlagt Dustex – http://www.dustex.nu – sidste år på p-områderne og med god succes. Der var ikke støvgener, Det koster 2 kr. pr. kvm udlagt. – Var det ikke en ide at prøve det på vores veje.
  Vh.

 2. tak for en god generalforsamling 9. 6..17.
  Tak til bestyrelsen for jeres kompetence.
  I gør et fint arbejde der kommer os alle til gode.
  mange hilsener

 3. Tak for mange fine vejhalse. Dog synes Hans Erik og jeg ikke vores er særlig flot. Det er en grim “humpel” at komme over, og da vi kom hjem i aftes efter det kraftige regnvejr, var der en kæmpe vandpyt vi skulle igennem.
  Kan I ikke godt komme lidt mere asfalt på så vi undgår den store vandpyt. På forhånd tak. Og også tak for det store arbejde bestyrelsen udøver – ikke altid lige let. For øvrigt tak for en fin hjemmeside.
  Venlig hilsen
  Hans Erik og Tove

 4. Til Vejudvalget: Jeg synes skrænten ved asfaltvejen er begyndt at synke sammen – når man kører/går i den side, der vender ud mod stranden, er der mærkbare forsænkninger flere steder, ligesom bænken ud for Pileløkken står i 45 gr og det virker som om “busboblen” lidt længere henne også står skråt – flere steder er der næsten ingen rabat til den side – bussen kører ofte med det ene hjulsæt i modsatte vejbane – kan I ikke få kommunen i tale, så det kan udbedres? Det gælder også i svinget ved campingpladsen, hvor Gyvelvænget udmunder. Det er slet ikke rart, at færdes med børn og gangbesværede ad asfaltvejen fordi, der også er forhøjninger ved flere af busholdepladserne.
  På forhånd mange tak
  Mvh Freja

 5. Strandbovej er en elendig stand, der er mange huller,specielt efter indkørslen fra Ajstrup Strandvej,ligesom asfalteringen op til vejtungen er noget mangelfuld ,og har været det lige fra etableringen.
  Vi er klar over ,at det er en vanskelig opgave at undgå huller på en grusvej,og vil opfordre til,at der bliver anvendt en mere radikal og vedvarende belægning,f.eks en asfalt belagt med granitskærver ,som også bliver anvendt på mindre traffikerede veje og som ikke har udseende af decideret asfaltering.
  I første omgang ,må vi bede om en udfyldning og afretning af vejen. som en nødløsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Leave the field below empty!