Bestyrelsen i arbejdstøjet

Fra Ajstrup Strandvej ned mod stranden er der 7 trappenedgange. Flere af disse er etableret over årene og er i forskellig kvalitet og stand.
Der er indgået aftale med Aarhus Kommune, således at kommunen har vedligeholdelsen af 3 af trapperne, medens grundejerforeningen har ansvaret for de øvrige 4 trapper. Kommunen udskiftede trappen mellem Lærkevænget og Rønnevænget i sommer.
Trappen ved Rughavevej er den længste og mest tiltrængte trappe at få udskiftet. Derfor valgte hele bestyrelsen at bruge en arbejdsdag på at etablere en helt ny trappe. Trappen er udført i massiv egetræ, så den kan holde mange år ud i fremtiden. Prisen blev således også kun en brøkdel af hvad vi ellers skulle have betalt en entreprenør.
Du kan se mere fra arbejdet ved at klikke nedenfor.

Forfatter: Leif-Henning Jensen

Leif-Henning Jensen