Farlige bølger ved stranden

Flere beboere ved Ajstrup Strand har henover sommeren kontaktet bestyrelsen, fordi de har oplevet farlige situationer ved stranden på grund af en bølge, som kommer helt uden varsel og skyller langt op ad stranden. Bestyrelsen er bekymret for, at bølgen kan forårsage en farlig situation – især med tanke på børn, som lejer i strandkanten eller i vandet.
Det virker til især at være på stranden mellem Lindevænget og Tjørnevænget. I bestyrelsen vil vi gerne have flere oplysninger og observationer om bølgen. Hvis du oplever den, vil vi gerne at du kontater os med oplysninger om sted, dato og klokkeslet.
Vi ser også gerne, at sommerhusejere, som lejer eller låner deres hus ud, lægger en advarsel i huset, så vi undgår farlige situationer.

Forfatter: Leif-Henning Jensen

Leif-Henning Jensen